Фейсбук Уютно място, подходящо за кафе или питие с извънбрачния Ви партньор.

...
Фейсбук
Уютно място, подходящо за кафе или питие с извънбрачния Ви партньор.
Коментари Харесай

Мрежата кипна! Пловдивско заведение: Елате на по питие с извънбрачния си партньор!

Фейсбук " Уютно място, подходящо за кафе или пиво с извънбрачния Ви сътрудник. Заповядайте, предлагаме и за ядене ". Така пловдивско заведение се популяризира в обществената мрежа Facebook. " Сериозно ли има заведения за прелюбодейски срещи и в случай че отида там с,,официалният " си сътрудник, дали ще ни изгонят, тъй като не е извънбрачна връзка? ", попита потребителка.

" Никъде не написа, че ще те върнат, в случай че отидеш с мъжа си, а че е уместно да идеш с любовника. Чудят се хората по какъв начин да привлекат клиентела и ето ти си евентуална ", не закъсня отговорът. А ето и част от останалите мнения:

" Така говорите, щото не се е случвало да отидете някъде първо с любовницата и след това с дамата... А сервитьорката да каже.... " Здрасти, по какъв начин е жена ти? Скоро не сте идвали! "...

" Извънбрачен сътрудник е сътрудник, с който нямаш брак, не спомагателен с изключение на брачния. Цялото изречение звучи като ругаене от радикална християнска фракция - " Живеете в грях, но и на вас ще ви продадем стоката "...

" Между другото, заведението толерира и предизвиква клиенти, които дават воля на фантазиите си, даже и те да са леко сластни.... "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР